Boudoir fotografie

Boudoir, our favorite

Wij vinden dit het leukste wat er is: samen met jou een creatief en sexy avontuur beleven. Dat doen we met onze spannende boudoir fotografie sessie. Een unieke gelegenheid om jezelf zo te laten zien zoals je in je stoutste dromen nog niet hebt meegemaakt. Bovendien is het bij uitstek hét perfecte cadeau voor jezelf, je partner of je minnaar.

Sinds 2013 maakt L’amour jolie boudoirfoto’s, een grote uitdaging waar je heerlijk je eigen grenzen kunt opzoeken. Hoe wil je je blootgeven? Dat bepaal jij: waar ligt je comfortzone? Wat is het eindresultaat? “It’s all up to you!” Durf jij het aan?

Even voor de duidelijkheid, Boudoir fotografie heeft niets te maken met pin up en/of pornografie. Het is een vorm van fotografie waarbij we samen op een stijlvolle manier alle speciale en mooie aspecten van de vrouw belichten. We gaan op zoek naar dat ene ding dat jou een “one in a million” woman maakt. Elke vrouw bezit een unieke schoonheid. En precies dát gaan we ontdekken, verfijnen en vastleggen in een uniek artistiek kunstwerk.

Onze focus ligt op echte schoonheid en die gaat veel dieper dan wat je op het eerste gezicht ziet. Die 100% puurheid geeft ons de kans jou helemaal te fotograferen zoals je bent, dus zonder (sociaal) masker en poespas. Wij gaan niet voor jouw leuke koppie, we willen jou, je passie, je gedrevenheid, je attitude en datgene dat van binnen zit en niet altijd gezien wordt vastleggen: jouw kracht, jouw persoonlijkheid. Alles behalve ordinair, maar juist stijlvol en met klasse!

Boudoir fotografie is er voor elke zichzelf respecterende vrouw van 16 tot 116 jaar.

 
error: Content is protected !!