Etalage Nizza bloembinders

Mag ik u uitnodigen om de etalage van Nizza Bloembinders eens te gaan bekijken? Deze bestaat uit 2 delen, aan de linkerkant heb ik er voor gekozen om wat verschillende manieren van afdrukken en inlijsten te laten zien.

Er staat ook een houten rekje met prints afgedrukt op fine-art papier waar u rustig door kan bladeren. En er staat ook een stoel in de etalage met een mooi boek dat het verhaal vertelt van een warme familie die elkaar door omstandigheden veel te weinig ziet.

Het creëren van familie-foto’s doe ik liever niet in de studio. Mijn voorkeur heeft een actieve setting: een speeltuin, een mooi verzorgde picknick, een mooi gedekte tafel in de boomgaard of een glaasje wijn en een kaasje. Als het maar zorgt dat iedereen samen een activiteit doet waardoor ik met mijn camera in de vergetelheid geraak

Ik laat genieten van het meestal zeldzame moment samen met de mensen om je heen waar je het meeste om geeft. En ik documenteer jullie verhaal zoals het is, die oprechte warmte de zeldzame band tussen 2 nichtjes, die dromerige blik in de ogen van je kleinkind.

Dat is mijn passie! Mooie momenten verwerken voor komende generaties tot kunst aan de muur of in een mooi album, om elke dag van te genieten.

Aan de rechterkant heb ik ervoor gekozen om ook de B2B kant te benadrukken. Eerst ben ik op zoek gegaan naar een groep mensen die een platform verdienen en een gedeelde passie hebben. Ik heb gekozen voor de Klaasstraat omdat ik het een heel essentieel stukje Venlo vind met nog veel middenstand en toegankelijke vriendelijke mensen met authentieke producten. Normaal heb ik wel een dag of 3 nodig om me te verdiepen in de ziel de ziel van elk bedrijf, wat maakt hun winkel speciaal of wie is de persoon die de winkel drijft voordat ik deze passie op een goede manier in beeld kan brengen, nu was het een persoonlijke challenge 21 ondernemers in 2 weken neer te zetten. Wat eruit is gekomen is mijn visie op hun verhaal. In de komende weken stel ik de ondernemers aan u voor op en vertellen we samen waarom we voor dit concept hebben gekozen.

Leave a reply

Your email address will not be published.