Dé fotocursus voor jou!

“Fotografie: het maken van foto’s.” Een geweldige hobby die veel mensen met elkaar delen. Helaas wordt de camera soms in de kast gezet. Wil jij er meer uithalen dan erin zit, nieuwe dingen leren en aan de slag op je eigen niveau? Blaas dan het stof van je camera en schrijf je in voor onze fotografie cursus. Een gezellige cursus waarbij we je meer inzicht geven in je hobby, zodat je met plezier doorgaat met het maken van foto’s.

Ben jij beginner, al aardig op weg of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gebruik je een digitale camera of spiegelreflex? Het is niet belangrijk wat je niveau is of welke camera je gebruikt, iedereen kan zich inschrijven. Per les hebben we maximaal 6 plaatsen, dus schrijf je snel in! We passen de cursus aan op jouw niveau. Om ervoor te zorgen dat je datgene wat je leert ook in de praktijk brengt geven we je opdrachten mee om thuis uit te voeren, waar we je de volgende keer en/of tussentijds feedback op geven.

We gaan aan de slag met de volgende onderwerpen: fotografie in het algemeen, het begrijpen van je camera, de compositie, werken met scherpte en diepte, portretfotografie, natuurfotografie en modellen fotografie. Daarnaast beantwoorden we al jouw vragen over je camera en fotografie; het maken van speciale foto’s.

Voor €45,00 leer je 1,5 uur lang de kneepjes van het vak. Volg je 10 lessen, dan betaal je slechts €40,00 per les. Grijp je kans en schrijf je snel in voor onze fotocursus. Speciaal voor jou, als deelnemer van onze fotocursus, organiseren we ook fotoreizen. Hou onze website in de gaten…of bel voor meer informatie 06 52651547