Je trouwe oude viervoeter in beeld

Die lieve trouwe kijkers, die mooie zachte vacht en die schattige kleine pootjes. Het is de eerste die je ziet als je thuis bent en die je meteen heel veel liefde geeft. Hij of zij is blij je te zien en je voelt je thuis. Het is je favoriete maatje waar je altijd terecht kan en die altijd lief voor je is.

Het is mooi om te zien hoe je lievelingsmaatje ouder wordt. Je ziet de veranderingen in grootte, kleur en hoe ‘ie zich gedraagt. Het zachte puppy vachtje maakt plaats voor een volwassen, ietwat ruwere vacht, maar nog net zo mooi en fijn om te aaien! Lekker spelen en knuffelen in de tuin en samen rondrennen. Samen plezier hebben is het fijnste dat er is.

Toch komt er een moment dat je ziet dat je hond echt ouder wordt. Een hondenleven kan ook zo voorbij zijn. Juist omdat jouw hond je altijd bij blijft is een portret maken een heel mooi aandenken. Een aandenken aan alle mooie tijden die jullie samen hebben beleefd: de eerste knuffel, samen rondjes rennen of naast je lopen tijdens het hardlopen, het spelen met andere honden of dat stiekeme stukje eten dat ‘ie eigenlijk niet mocht krijgen (jullie geheimpje!).

Als het op momenten vastleggen aankomt maak jij altijd de foto’s. Daar heb je veel plezier in, maar professionele foto’s laten maken en bewerken is nét dat stapje verder. Zo komt je lieve viervoeter nog mooier uit in je lijstje in de woonkamer, aan de muur of in een mooi fotoboek. Juist nu is het moment om foto’s te laten maken door onze topfotografe Margreet Schouren. Heel wat honden zijn je voor gegaan en samen met jou en jouw hond wordt het een dag om nooit te vergeten.

Wij kijken verder dan je denkt. Observeren, plezier maken en mooie momenten vastleggen vinden wij heel belangrijk. Een hond maakt mij altijd aan het lachen. Laat mij een glimlach op jouw gezicht toveren, geniet van je hond en wij maken er samen een leuke dag van!