Jouw perfecte bruiloft

Vier de liefde
Een bruiloft, het feest dat we vieren als twee mensen elkaar de liefde verklaren. Deze dag belooft een van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Zoals we al eerder zeiden, dat ene speciale moment als jullie elkaar in de ogen kijken, dat is óns favoriete moment van de dag. De emoties, spanning en liefde die op dat moment in de lucht hangen. Liefde in de puurste vorm en met geen pen te beschrijven is.

Check!
Voordat het zover is moet er een hele hoop geregeld worden: de uitnodiging, de planning van de dag, de presentjes… Er is een oplossing om alles overzichtelijk en op één plaats te ordenen. De World of Weddings app biedt jou deze mogelijkheid: een to do lijst, het bijhouden van je budget, de planning van de dag en een lijst van alle gasten. Zo vergeet je niets en heb je alle gegevens altijd bij de hand. Eenvoudig, snel en gemakkelijk!

Dé database voor jouw bruiloft
Maar dat is niet het enige, de app staat ook vol met geweldige aanbiedingen van verschillende bedrijven op het gebied van: beauty, bloemen, bruid, bruidegom, ceremonie, drukwerk, entertainment, eten & drinken, fotografie, honeymoon, hotel, kinderen, locatie, niet vergeten, sieraden, styling, taart, vervoer, videografie en weddingplanner. Natuurlijk vind je L’amour Jolie ook terug in deze uitgebreide database. Registreer je gratis voor de Apple of Android app. Zo blijf je als WoW member op de hoogste van de laatste aanbiedingen en ontvang je wekelijks een tip van de WoW weddingplanners!

“L’amour Jolie, where your wedding becomes a story. One told for years to come.”