Wedding info

web-wedding-5287

Het zijn de kleine dingen die het doen.

Bij bruidsfotografie ligt de focus op de traditionele ijkmomenten. Je herkent ze vast wel: de kus, de ring, de taart en het statieportret van het gezelschap.

Maar wat gebeurt er tussendoor? Juist de kleinste niet geplande dingen die spontaan ontstaan, die willen we ook vastleggen. Want die bepalen de sfeer, de ervaring en de herinneringen. Een groep mensen met tijd voor elkaar in een ruimte gevuld met liefde.

Een lichte aanraking, een glimlach op het gezicht, een traan bij de mensen die dicht bij je staan. Dat zijn de momenten waar de fotografen van L’amour voor staan: het vangen van die emotie. Om deze momenten vast te kunnen leggen willen we jullie graag beter leren kennen voorafgaande aan de bruiloft. Met oprechte interesse verdiepen wij ons in de dingen die belangrijk zijn voor jullie. Zo zijn we op de grote dag in staat om jullie persoonlijke verhaal helemaal vast te leggen in pakkende beelden, onze bruidsfotografie.

Het is onze missie dat wanneer je straks hoog bejaard in je lekkere stoel nog een keer dat met zorg uitgekozen boek open maakt en die herinneringen van jouw mooiste dag aan je kleinkinderen kan laten zien er een mooie glimlach op je gezicht blijft plakken. Wanneer je zoveel jaren later die liefde en energie van toen kan voelen, dan weten wij zeker dat wij ons werk goed hebben gedaan. Missie geslaagd!

Waarom doen wij altijd een pre shoot?

Naast het maken van mooie emotionele en bijzondere portretfoto’s in een ontspannen sfeer, geeft de pre shoot ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen voor de grote dag. Want als je van tevoren weet wat er van je verwacht wordt tijdens een bruidsfotografie sessie, dan sta je op de grote dag een stuk meer ontspannen voor de camera. En dat is essentieel voor het maken van mooie foto’s.

Het is voor alle partijen heel prettig om in een ontspannen sfeer te werken aan speciale poses en hoeken. Dat is voor ons de gewoonste zaak van de wereld, en na de preshoot voor jullie als paar dus ook. Zo leren we elkaar begrijpen en voorkomen we bijvoorbeeld communicatieproblemen op de dag zelf. Die extra spanning, die kunnen we mooi voorkomen zo, want wij gaan er vanuit de grote dag gewoon de leukste, gezelligste en mooiste moet zijn.

De fotosessies van een preshoot zijn een uitgelezen moment om in alle rust jullie en jullie liefde voor elkaar op de foto vast te leggen. Dat kan gewoon lekker in je favoriete kleding en in een rustige en plezierige omgeving. Als je een speciale plaats in gedachten hebt, bijvoorbeeld omdat je er goede herinneringen aan hebt, dan gaan wij daar graag met jullie naar toe. Of het nou de plaats is waar het aanzoek is gedaan of je favoriete restaurant, dat mooie bloemenveld waar jullie samen van genieten of op stal waar je paard staat of in de garage bij de mooie motor. Hoe gekker hoe beter, daag ons uit!

Goed om te weten

“Love birds” pre shoots duren meestal een uur.
Neem minimaal 2 outfits mee, dan kunnen we lekker varieren.
Vergeet je evetuele verlovingsring niet!
Heb je zelf een speciale locatie in gedachten? Laat het ons weten!
Probeer complementerende kleuren te dragen i.p.v. gelijke tinten (voor ideeën check onze stijlpagina).
Sjaals, hoeden, tassen, sieraden en andere accessoires maken een foto heel bijzonder!
Neem verschillende schoenen mee om voorbereid te zijn op minder droge ondergrond.
Mannen, laat alsjeblieft de witte sokken thuis…
Probeer grote logo’s, teksten en merken op de kleding te vermijden.
Veel bruidparen gebruiken de pre shoot foto’s om de uitnodigingen te personaliseren.
Heb je een speciale hobby of interesse? Maak het bespreekbaar, want misschien kunnen we er wat mee doen tijdens de sessie.
Wij staan altijd open voor leuke accommodaties en bijzondere ideeën dus schroom niet om ze aan ons voor te leggen.

Het is jullie verhaal

Het meest intieme en speciale moment van elke bruiloft is toch echt het moment als de bruidegom zijn waanzinnig mooie bruid voor de eerste keer in vol ornaat mag aanschouwen.

Die blik in zijn ogen, de emoties, spanning en liefde die daar op dat moment in de lucht hangen; dat is de puurste vorm van liefde en die is met geen pen te beschrijven. En dat is met recht ons favoriete moment van de dag.

In onze moderne tijd vergt deze foto voor het mooiste resultaat een serieuze planning en wat aanpassingen in de routine voor de ceremonie. Het is een waanzinnig moment om mee te maken. De eerste blik foto’s zijn voor de meeste stellen achteraf de meest waardevolle.

Misschien een idee om die eerste blik te plannen op een bijzondere locatie zodat we juist deze foto’s kunnen transformeren naar die speciale kunst voor aan de muur om elke dag van dat bijzondere moment te kunnen genieten.

We zijn ons bewust van de meestal strakke planning op de grote dag. Het is moeilijk in te schatten hoe lang alles gaat duren, wij doen dit vaker en zijn graag een luisterend oor en helpen ook heel graag mee om jullie dag super te laten lopen.

The Day after

We zijn altijd zo gefocust op de dag van de bruiloft, dat we eigenlijk helemaal niet na denken over de dag erna. De dag na de bruiloft is de eerste dag van jullie nieuwe leven samen.

Veel bruidsparen spenderen de huwelijksnacht in een speciaal gekozen romantisch hotel. En misschien had je er nog niet over nagedacht, maar dit kan zomaar de ideale setting zijn voor een relaxte fotoshoot, heerlijk in de stilte na de storm en tegelijkertijd het mooie prille begin van iets moois samen.

De day after fotoshoots zijn speciaal en emotioneel. We spreken uit ervaring. Je kan er voor kiezen om je bruidskleding lekker nog een keer te dragen of gewoon een comfortabele outfit.

Ook wanneer je de dag na de bruiloft geregeld hebt om met vrienden en familie te ontbijten, perfect, prima moment om nog even wat mooie foto’s te schieten van de mensen waar je om geeft.

Download deze App op je mobile device wedding App